top of page

magamról

 

Sokan kérdezik, mit szeretek a legjobban fotózni. Én valójában fotózni szeretek – kommunikáció, magazinok, weboldal, plakát, reklámfotó, üzleti portré, esküvő, gasztró, rendezvény, ételfotó, interior, család, autó...

nekem szinte mindegy, hogy mi a feladat, egyedül az a fontos, hogy az adott ember, helyzet, tárgy...bárki vagy bármi lehető legelőnyösebb oldalát mutassam meg a képeken.

S bár a gombot én nyomom meg, a végeredménnyel akkor lesz mindenki tökéletesen elégedett, ha az

közös akaratunk megvalósítását tükrözi. Nekem az is fontos, hogy a fotó tulajdonosa ne csak a képre tekintsen elégedetten, hanem örömmel gondoljon vissza az egész folyamatra, amelynek során azt létrehoztuk.

 

A végső kép elkészültében – témától függetlenül – jelentős szerepet kap a számítógépes utómunka: néha

csak a színek, a perspektíva tökéletesítése, máskor hosszú órák alatt elvégezhető aprólékos beavatkozások sokasága. Fontosnak tartom, hogy a retusálást is magam végzem, azt gondolom, hogy ez fontos állomás

egy kép megszületésének folyamatában.

 

Az utómunkázás önmagában persze nem pótolhatja az előre gondolkodást, a fények-lámpák tudatos használatát, a szakmai felkészültséget és tapasztalatot, és nem utolsó sorban a kiváló minőségű felszerelést.

A honlapon látható képeim jól tükrözik hozzállásomat, amit egy fotó létrehozásáról gondolok, témától és helyszíntől függetlenül. Ha tetszett, amit láttál és kérdésed van, keress bátran.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Black

kontakt

 

milan@px7.hu

 

+36 309 346 136

bottom of page